Om oss

Bil & Caravan Molde - Din lokale forhandler!

Juni 2011 åpnet Bil & Caravan Molde sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av Knaus, Sunlight og Weinsberg campingvogner og bobiler i Baklivegen 7, 6450 Hjelset.

Om oss

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra Knaus, Weinsberg og Sunlight tilbyr Bil & Caravan Molde også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Bil & Caravan Molde er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Veletablert firma

Bil & Caravan Molde AS er et veletablert og velkjent firma med mange år innen bransjen. 4 ansatte som står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil, campingvogn eller henger. Man har mange gjenkommende kunder og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner.

Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Bil & Caravan Molde på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Bil & Caravan Molde på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog