Om oss

Bil & Caravan Molde - Din lokale forhandler!

Juni 2011 åpnet Bil & Caravan Molde sitt salg av campingvogner og bobiler. I dag er man en autorisert forhandler av KABE og Adria campingvogner og bobiler i Baklivegen 7, 6450 Hjelset.

Om oss

Nytt og brukt

I tillegg til alle de nye modellene fra KABE, Adria, Sunlight og Sun Living tilbyr Bil & Caravan Molde også et stort antall brukte campingvogner og bobiler av ulike fabrikat.

Trygt mobilt fritidsliv

Alle campingvogner og bobiler fra Bil & Caravan Molde er gjennomgått og fått service før leveranse. Her finns et autorisert KABE- og Adria-verksted der du får hjelp med alle typer av service og vedlikehold slik at ditt mobile fritidsliv blir så trygt og bekymringsløst som mulig.

Velassortert tilbehørsbutikk

I tilknytning til utstillingshallen finns en fullsortert butikk fra KAMA Fritid og Max Fritid, fylt med alt du behøver innen fritidstilbehør og campingutstyr.

Veletablert firma

Bil & Caravan Molde AS er et veletablert og velkjent firma med mange år innen bransjen. 4 ansatte som står på for at kunder skal få en god opplevelse enten det gjelder service, eller kjøp/bytte av bobil, campingvogn eller henger. Man har mange gjenkommende kunder og i årenes løp har tillitsfulle relasjoner blitt skapt med kjøpere i flere generasjoner.

Velkommen inn til oss og titt inn blant våre fritidskjøretøy!

Bil & Caravan Molde på
sosiale medier

For siste nytt fra oss, følg Bil & Caravan Molde på sosiale medier!

Bla i eller
last ned katalog

Katalogene direkte fra KABE.