Denne vognen skiller seg ut i mengden

Kontakt Bil og Caravan Molde

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Denne vognen skiller seg ut i mengden

LMC Exquisit er en eksklusiv vognmodell som ble skreddersydd for det engelske markedet, og nå er den endelig i Norge! Vognen er LMCs toppmodell med både ALDE varme og vannbåren gulvvarme, og passer perfekt for par som ønsker det lille ekstra.
– LMC Exquisit er en typisk fastliggervogn med virkelig god plass, forklarer Morten Haugli Engzell, salgssjef hos Høisveen Caravan. – De største salgsfotrinnene med disse vognene er at dette er delikate, romslige vogner, som skiller seg ut fra mengden. Vognene har både Alde varme og vannbåren gulvvarme, noe mange ser på som et stort pluss, forklarer Engzell.
Interiøret består av av mørkt tre, hvit høyglans, eksklusive mateiraler og behagelig LED-belysning. 

Stort pluss

– Akkurat nå har vi den på lager i to ulike størrelser, 695 og en 595. Begge med queensbed i fronten. Begge modellene har også en romslig salong bak og badet har dusj, sier salgssjefen. – Kundegruppen for disse vognene er hovedsakelig par, da vognene ikke har mulighet for barneløsninger.
LMC omtaler selv modellen som sitt eget flaggskip og en luksusvogn uten sidestykke. 

Mye for pengene

– Prisene på våre vogner er fra kr 459.000 til kr 499.000, og her får man veldig mye for pengene. Vognen har ALDE vinterpakke som består av vannbåren gulvvarme, duocontroll, innvendig spillvannstank og vinterdeksel til kjøleskapet. Ellers har vognen også lekre gulvtepper, myggdør, sengeteppe og andre ekstra detaljer, sier Engzell. Med Exquisit blir enhver ferie 5-stjernet.

Spørsmål om LMC vogner?

Kontakt Bil og Caravan Molde

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.