Sunlight bobil

Kontakt Bil og Caravan Molde

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Sunlight bobil

Sunlight er et av Norges mest kjøpte innstegsmerker. Sporty, funksjonell og pålitelig er stikkord som kjennetegner merket. Å kjøre en Sunlight bobil gir deg frihet til å oppdage verden slik du selv ønsker, på en helt egen måte.
Med Sunlight kan du velge blant flere utstyrsmuligheter og designvarianter. Dermed blir Sunlight-bobilen, din Sunlight-bobil. Interiøret er gjennomtenkt til minste detalj, med mange praktiske og lekre innredningsdetaljer som standard. Alt er planlagt og innredet slik at du skal føle deg vel.

Solide konstruksjoner
Sunlight er en del av Erwin Hymer Group og modellene produseres i Neustadt i Sachsen, i en av de mest moderne fabrikkene i Europa. Fabrikken er en mønsterbedrift for Lean Production, effektiv produksjon, og imponerer med høy effektivitet. Velger du en Sunlight får du service i hele Europa, og produsenten satser på solide konstruksjoner og valuta for pengene.

Ditt eventyr begynner nå
Sunlight er bobilen for deg som ønsker å utforske verden. Produsenten tilbyr både alkove, delintegrerte og helintegrerte modeller, samt en helt egen bybobil. Bobilene fås i forskjellige størrelser, ulike planløsninger og med forskjellige motorer. Velger du en Sunlight får du en solid konstruksjon av høy kvalitet, service i hele Europa og mye valuta for pengene.

> Se utvalget av modeller og les mer

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Bil og Caravan Molde